Φωτιά Ηλεία : Φωτιά τώρα στην Ηλεία - Σε κίνδυνο 3 χωριά (ΒΙΝΤΕΟ ... : Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία.

Φωτιά Ηλεία : Φωτιά τώρα στην Ηλεία - Σε κίνδυνο 3 χωριά (ΒΙΝΤΕΟ ... : Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία.. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Μεταβαίνει στις πληγείσες περιοχές της ηλείας ο μητσοτάκης. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας.

.καυκανιά, όπου η φωτιά έχει περικυκλώσει το χωριό κι έχει προκαλέσει καταστροφές σε σπίτια. Μάλιστα εστάλη νέο μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της περιοχής. Όσον αφορά τη φωτιά στην ηλεία, είπε ότι σήμερα εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα 7 πυρκαγιές, εκ των οποίων οι τέσσερις στην ευρύτερη περιοχή της αρχαίας ολυμπίας. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην.

Φωτιά στην Ηλεία: Πάνω από 100 εγκλωβισμένοι άνθρωποι στο ...
Φωτιά στην Ηλεία: Πάνω από 100 εγκλωβισμένοι άνθρωποι στο ... from www.flash.gr
Εκκενώνεται το χωριό δάφνη, η φωτιά φτάνει στα πρώτα σπίτια. Αποκαταστάθηκε πλήρως η υδροδότηση στην ανατολική αττική. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Συγκεκριμένα, λόγω των έκτακτων συνθηκών με. Σύμφωνα με το patrisnews.gr, τα μέτωπα είναι τρία στην ηλεία: Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς.

Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς.

7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο. Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση με τη φωτιά στην ηλεία και πριν από λίγο αποφασίστηκε το κλείσιμο του κέντρου υγείας της αρχαίας ολυμπίας. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Μεταβαίνει στις πληγείσες περιοχές της ηλείας ο μητσοτάκης. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. Συγκεκριμένα, λόγω των έκτακτων συνθηκών με. Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες. Στις περιοχές φλόκα και μπρούμα. Η φωτιά στην δροσοπηγή, που βρίσκεται ανάμεσα στο κρυονέρι και τις αφίδνες, αυτή την ώρα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Εκκενώνεται το χωριό δάφνη, η φωτιά φτάνει στα πρώτα σπίτια. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου.

Φωτιά στην Ηλεία: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά | Ειδησεις ...
Φωτιά στην Ηλεία: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά | Ειδησεις ... from www.pagenews.gr
Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά και στην ηλεία, όπου δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση και της κοινότητας πουρνάρι, του. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει το μέτωπο της πυρκαγιάς που απειλεί το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας ολυμπίας. Μάλιστα εστάλη νέο μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της περιοχής. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση με τη φωτιά στην ηλεία και πριν από λίγο αποφασίστηκε το κλείσιμο του κέντρου υγείας της αρχαίας ολυμπίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά και στην ηλεία, όπου δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση και της κοινότητας πουρνάρι, του.

Η φωτιά στην δροσοπηγή, που βρίσκεται ανάμεσα στο κρυονέρι και τις αφίδνες, αυτή την ώρα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Στις περιοχές φλόκα και μπρούμα. Όσον αφορά τη φωτιά στην ηλεία, είπε ότι σήμερα εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα 7 πυρκαγιές, εκ των οποίων οι τέσσερις στην ευρύτερη περιοχή της αρχαίας ολυμπίας. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Περισσότερα από 100 άτομα είναι εγκλωβισμένα στο χωριό κλάδεος στην αρχαία ολυμπία, σύμφωνα με μαρτυρία. .καυκανιά, όπου η φωτιά έχει περικυκλώσει το χωριό κι έχει προκαλέσει καταστροφές σε σπίτια. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. Σύμφωνα με το patrisnews.gr, τα μέτωπα είναι τρία στην ηλεία: Αποκαταστάθηκε πλήρως η υδροδότηση στην ανατολική αττική. Το μήνυμα 112 για τη φωτιά στην ολυμπία. Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου.

Η φωτιά στην δροσοπηγή, που βρίσκεται ανάμεσα στο κρυονέρι και τις αφίδνες, αυτή την ώρα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Το μήνυμα 112 για τη φωτιά στην ολυμπία. Συγκεκριμένα, λόγω των έκτακτων συνθηκών με. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Φωτιά στην Ηλεία - Έφτασε στα πρώτα σπίτια - Εκκένωση ...
Φωτιά στην Ηλεία - Έφτασε στα πρώτα σπίτια - Εκκένωση ... from thesstoday.gr
Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Όσον αφορά τη φωτιά στην ηλεία, είπε ότι σήμερα εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα 7 πυρκαγιές, εκ των οποίων οι τέσσερις στην ευρύτερη περιοχή της αρχαίας ολυμπίας. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, με την πυρκαγιά που καίει εδώ και αρκετές ώρες να την ίδια ώρα, οι πληροφορίες του patrisnews, αναφέρουν πως η φωτιά καεί σπίτια και στον οικισμό. Η φωτιά στην δροσοπηγή, που βρίσκεται ανάμεσα στο κρυονέρι και τις αφίδνες, αυτή την ώρα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Eκκένωση του γηροκομείου έπαυλις με 33 ηλικιωμένους στις αχαρνές. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Συνελήφθη ένα άτομο για εμπρησμό.

Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει το μέτωπο της πυρκαγιάς που απειλεί το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας ολυμπίας. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, με την πυρκαγιά που καίει εδώ και αρκετές ώρες να την ίδια ώρα, οι πληροφορίες του patrisnews, αναφέρουν πως η φωτιά καεί σπίτια και στον οικισμό. Μεταβαίνει στις πληγείσες περιοχές της ηλείας ο μητσοτάκης. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. Όσον αφορά τη φωτιά στην ηλεία, είπε ότι σήμερα εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα 7 πυρκαγιές, εκ των οποίων οι τέσσερις στην ευρύτερη περιοχή της αρχαίας ολυμπίας. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Το μήνυμα 112 για τη φωτιά στην ολυμπία. Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς.

Posting Komentar

0 Komentar